Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 40 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

4 řízky z krůty
100 ml suchého bílého vína
1 bílý jogurt
1 lžíce dijonské hořčice
olej nebo sádlo
1 lžíce nasekané petrželky

Postup přípravy:

Na pánvi osmažte řízky, osolte, opepřte, vyndejte a uchovávejte v teple.
Na pánev nalijte bílé víno, po provaření přidejte jogurt a hořčici. Několik minut duste na mírném ohni. Řízky polijte omáčkou a posypte nasekanou petrželkou.
Podáváme s bramborami a podušeným listovým špenátem.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..