Kategorie: Hlavní jídlo bezmasé
Počet porcí: 2
Délka přípravy: 40 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

Miska čerstvých lesních hub, pokrájených na kousky
2 lžíce másla
sůl
mletý kmín
pepř
4 vejce
špetka muškátového oříšku
parmazán
zelená petrželka, rajče na ozdobu

Postup přípravy:

Houby osmažíme na másle, dochutíme solí a kmínem.
Vejce rozšleháme, osolíme , opepříme, přidáme špetku muškátového oříšku. Z množství usmažíme dvě omelety, které na talíři naplníme houbovou směsí, posypeme strouhaným parmazánem, přehneme a dozdobíme rajčetem a zelenou petrželkou.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..